Videnskabeligt bevis for at Parkinson kan helbredes

Her er den artikel, som jeg har ledt efter. Videnskabeligt bevis på, at det er muligt at blive helbredet fra Parkinsons sygdom – i det mindste midlertidig.

A potential case of remission of Parkinson’s disease:

Short abstract,         eller          Summary of the article         eller           The article as a PDF

Det er for mig ikke vigtigt, hvordan han blev helbredet, eller om det vil vare resten af hans liv eller ej, men at det er en videnskabelig anerkendelse af, at det er muligt at få det bedre. Med dette bevis kan vi bryde den cementerede tro om Parkinson med videnskaben:

Det er muligt at blive rask, selv hvis du får diagnosen Parkinson!

Hvis en person i verden kan gøre det, kan andre også gøre det.

I artiklen skriver de, at grunden kan være at han meditere dagligt. Hvis du læser min webside, vil du se, at andre mennesker har fundet andre måder , og jeg er stolt af at meddele, at min coaching og terapi også har hjulpet folk med Parkinson ikke så lidt. Så det er ikke metoden der er afgørende. Nu har vi videnskab til at bakke op om at det kan lade sig gøre. Start med at ændre din overbevisninger om det er umuligt og begynde at hjælpe dig selv. Der er mange veje til bedre helbred for mennesker med sygdomme.

Det er vigtigt at forbinde den videnskabelige verden og den alternative helingsverden, hvis vi ønsker at trække flere mennesker ud af kroniske sygdomme. Lige nu tror de fleste på videnskaben som den ser ud nu, og det er her pengene er til storskala studier. Det er mit mål som biolog og coach at binde disse to verdener sammen, så vi kan aktivere flere mennesker til at få nyt håb og starte rejsen mod færre symptomer.

Hvor meget bedre skal en person være, før vi kan sige, at han er i bedring. Når jeg finder definitionen, og jeg er sikker på, at mine klienter lever op til dette, vil jeg finde en forsker, der kan skrive en artikel om dem.

Definition af remission: gradvis aftagen af sygdomssymptom. Eksempel: Hjernescanninger har bekræftet, at sygdommen er i remission. (Jeg har et eller andet sted læst, at personen skal have været i remission i 2 år, før du kan lave en artikel som denne, men fortæl venligst, hvis du kender en videnskabsmand, der vil hjælpe)

Her en anden artikel om remission fra et symptom på Parkinson. Dette er mere kompliceret at læse. Og er remission fra en ud af flere Parkinson-symptomer. Men en succeshistorie, så det er nødvendigt også at dele. Remission of Cognitive Deficits in Parkinson’s Disease: Recovery from a Nonamnestic Mild Cognitive Impairment or Psychiatric Symptoms

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *