Udfordringer i livet

Alle mennesker har deres udfordringer gennem et helt liv.
Jo tidligere i livet disse udfordringer har været, jo sværere er de at komme i kontakt med, da din hukommelse ikke altid kan bruges.
Nogle af de ubehagelige situationer, du har oplevet, har sat sig fast som traumer. Et traume er en følelses cocktail som har sat sig fast i din krop og hukommelse. Hvis du kommer i en situation, der bare ligner den situation du fik den i,  en smule, vil du få et skud af den ubehagelige følelses cocktail fra dengang du gennemlevede traume-situationen.

Hvis det er en enkeltstående situation, udløst af noget, der ikke var et menneske kalder vi det for en fobi.
Højder, edderkopper, elevatorer, hunde, fugle, fly kan f.eks. udløse en fobi. Fobier kan være nemme at behandle.

Traumer, hvor det er mennesker, der har været hovedårsagen til traumet, og hvor situationen er gentaget mange gange (vold, incest, mobning)  kan være sværere at behandle. Men det skal absolut ikke hindre dig fra at gå i gang. At få et traume knust er en befrielse.
De fleste mennesker har mange små og store traumer. Nogle af traumerne er så almindelige at vi tager dem for givet. F.eks. modviljen mod at tale i offentlige forsamlinger, modviljen mod at synge solo overfor bare få mennesker, flyskræk, angst for hunde, angst for at ringe til måske kommende arbejdsgivere, angst for at invitere en pige op til dans, generthed mod at lægge et indlæg op på de sociale medier osv.

Ja, jeg nævner også nogle meget små emner, som andre ikke ville kalde et traume, men hvis dine handlinger er ændret, så du får en ubehagelig følelse over noget andre mennesker synes er banalt (for eksempel edderkopper, invitation til en fest) så har du sandsynligvis fået en fejlkopling af situation og de følelser som følger med. Er der ikke nogen død, trusler og ulykke omkring dig burde der være ro i dit sind og din krop.

Har du ofte udfordringer, som hindrer dig i at leve et harmonisk liv. Det kan f.eks. være:

  • Ubehagelige følelser så som angst, vrede, panik, ked af det, jalousi eller lignende
  • Reagerer du voldsomt på andre mennesker eller specifikke hændelser
  • Har du en kronisk (ikke genetisk diagnosticeret) sygdom, som du gerne vil have det bedre med

OG

  • Vil du gerne lære at håndtere dine problemer bedre i fremtiden
  • Vil du gerne påbegynde eller fortsætte din personlige udvikling mod et bedre liv med mere overskud
  • Vil du have knust nogle traumer fra fortiden, så de ikke driller din nutid og fremtid

Så book en tid hos mig, hvor vi via telefon, messenger, skype eller andet gennemgår dine udfordringer og jeg fortæller om mulighederne for at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *