Er Parkinsons sygdom uhelbredelig?

 • Har du fået konstateret Parkinson?
 • Er du rigtig ked af den diagnose?
 • Har du tid og vilje til at gøre noget?
 • Er du klar til at prioritere dette arbejde for en tid?

Jeg har flere klienter med diagnosen Parkinson, som er på nedtrapning fra deres medicin, fordi mange af symptomerne er stress relaterede. Denne del af symptomerne kan jeg hjælpe dig med at fjerne.

Til dig der er i tvivl, så læs nedenstående materialet. Ligesom det er ved at være accepteret at motion, dans og meditation kan gøre en forskel, således kan personlig udvikling, stress reducering og terapi gøre en kæmpe forskel i dit liv. Lad nedenstående argumenter og artikler komme dig selv til gode.

Hvad nu hvis sygdommen ikke er kronisk? Hvad nu hvis videnskaben bare kigger et forkert sted?

Hvordan kan jeg være sikker på at der kan gøres noget? Der er faktisk eksempler på at folk bliver raske. Når en person kan blive rask kan andre også blive raske:

Der findes ikke mange eksempler I Danmark på folk der bliver raske. Søg på engelsk i stedet og du vil finde en del.

Hvis en person bliver rask, får han straks at vide at han er fejldiagnosticeret, så vi vil aldrig få at vide, hvis en person får det bedre. Hvis du kan leve med du ender med at få diagnosen indbildt Parkinson, så er der masser at hjælp at hente.

Her er et link til en lille video om Larry, der får medicinsk canabis og ikke har symptomer 3 minutter efter indtagelse. 

Måske Parkinson ikke er så degenerativt, som hidtil troet. Hvis det var det, kunne han ikke få det bedre bare 5 minutter. Det er faktisk ikke for at få dig til at tage canabis, at jeg linker til dette klip, jeg vil hellere lære dig hvordan du kan få en ny livsstil, hvor du bliver raskere og raskere og opnår samme ro som Larry har, når han er skæv af canabis.

Det tager tid at turde tro på det kan være anderledes end lægerne siger. Når den tid kommer:

 • Kan du bestille en tid hos mig, så jeg kan lære dig de værktøjer, du kan bruge for at få det bedre.
 • Hvis du er med i en patientgruppe, kan jeg holde foredrag eller kursus for jer.

Få håbet tilbage:

Her en artikel om at stress kan udløse Parkinsons. Hvis sygdommen i virkeligheden skyldes stress kan du få det bedre ved at mindske din stress!!.

Herunder endnu et par argumenter for at Parkinson er anderledes end lægerne tror:

 1. Her er en artikel, som fortæller at Parkinson kan diagnosticeres tidligt ved sleep behavior disorder (REM-søvns-adfærdslidelse) (= mareridtsagtig aktivitet i hjernen)
 2. Her er en artikel, som fortæller at PTSD er kendetegnet ved sleep behavior disorder (Vi accepterer fuldt ud at folk med PTSD har mareridt.)

Måske de to sygdomme er mere i familie med hinanden end vi tror nu? Måske Parkinson er en slags PTSD? Måske har du været ude for en skade da du var ung, som gav dig en slags stress skade?

Måske de to sygdomme ligner hinanden mere end vi tror nu, siden det samme apparat kan behandle to forskellige sygdomme?

Ja kort sagt, så mener jeg at Parkinson er en sygdom på linje med depression og PTSD. Hvis du åbner op for at det kunne være en mulighed er der lige pludselig mange ting du kan gøre for at blive rask. Herunder opremser jeg websider der indeholder oplysninger for dem der vil gøre mere. Der er ikke kun EN vej til at få det bedre, for vi er alle forskellige. Nogle kan spise sundere, nogle kan bevæge sig sundere og nogle har arbejdet med tungmetaller og andre har emner i nutid og fortid som vil give øget velvære at få forarbejdet. Og det er her jeg kommer ind i billedet. Jeg holder gerne et foredrag om mine meninger, evt. på Skype, hvis du kan skaffe flere tilhørere.

Mange hilsner

Lilian

Og her er Hannes egne links – danskeren som for mange år siden blev fri af Parkinson:

 • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29189118
 • http://www.mercurymadness.org/Case-Study-of-Hanne-Koplev—Veterinarian–Denmark–Diagnosed-with-Parkinson-s-Disease–nw244.html
 • http://docplayer.dk/5541243-Tungmetaller-og-parkinsons-sygdom-af-dyrlaege-hanne-koplev.html

Her er for dig der vil bevæge dig væk fra Parkinson. At motionere gør dig gladere og sundere. Derudover så forbruger træning adrenalin, så din krop kommer i ro igen for en tid. Når din krop er i ro producere den dopamin og mange gode processer går i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *