Parkinson forkæmpere

På denne side finder du artikles om mennesker, for hvem det lykkes at reducere deres Parkinson symptoms. Historierne er ikke så mange endnu så det er vigtig at samle og dele dem som inspiration for andre.

Bianca Molle

herunder er en video om en kvinde der har har reduceret sine symptomer med 3 timer Qi Gong hver dag.

Qi Gong er en kinesisk “sport” som i mine øjne er en “fætter” til EFT (Emotional Freedom Technic) som jeg bl.a. anvender og en “fætter” til yoga.

Vi kan lre flere ting fra denne video.

  1. Det er muligt at få det bedre, selvom du har en kronisk sygdom.
  2. Det tager flere timer dagligt og  lang tids vedholdenhed hvis du vil lave en stor ændring i dine symptomer.
  3. Det er muligt at blive bedre med “sports”der trækker dit tempo ned, som Qi gong, yoga og meditation gør. Hvis du laver Qi Gong flere timer vil du blive tvunget ned i tempo og med tiden vil din krop lære at forblive i dette langsome tempo, som giver max. indre fred.

De første gange vil du nok synes at Qi Gong er meget langsomt, nærmest kedeligt. Det er fordi du er stresser. Det tager tid at opnå indre fred – sindsro.

Jeg synes selvfølgelig at det er en genvej at reducere stress via traume behandling, men der er mange måder at komme ud af sygdom på. Det er vigtigt at vælge en vej du tror på, for det er den eneste måde, hvor du kan opnå den stædige vedholdenhed, der skal til for at opnå et godt resultat.

Karen Raphael Her er  en artikel om Karen som fortæller at hun kan holde “dragen sovende”. Det er hendes metafor på at hun kan holde symptomerne på Parkinson nede ved daglig hård træning og meditation.

Interview with Clinical Research Scientist Prof. Karen Raphael

Det passer fint ind i min teori. Med træningen skaffer hun sig af med adrenalin i kroppen og med meditation trænder hun indre ro. Hun må fortsætte med træningen for ikke at symptomerne skal bygge sig op igen.

For nogle få mennesker er dette nok til at blive helbredt, hvis kroppen hurtigt lærer at at være i den tilstand af ro i sindet.

De fleste mennesker, som Karen må konstant reducere adrenalin i kroppen.

Ifølge mine teorier er det muligt at finde og eliminere rodårsagen til hvorfor vi producere så meget adreanalin ved f.eks. EFT og NLP coaching, som jeg anvender.

Historier som denne kan ændre de gamle overbevisninger om at du ikke kan reducere symptomer når du har en kronisk sygdomme.

 

Fred Phillip

Her er en lang artikel som har prøvet alt for at slippe af med sine symptomer.

Bliv ikke over vældet, han fortæller bare alt det han har prøvet. Til sidst i artiklen ender han op med at fortælle hvad jeg også mener. Nemlig at det at helbrede stress er det mest effektive.

Healing Parkinson’s Disease Naturally … My Journey with Parkinson’s!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *