Opstår sygdomme tilfældigt?

Hvornår bliver du syg?
Herunder er en video som ikke omhandler en bestemt sygdom, men som generelt beskriver noget om hvornår du bliver syg og om det er muligt at blive rask igen.
Her er ikke tale om infektioner eller andre smitsomme sygdomme, men mere om sygdomme som lægerne symptombehandler og som du ikke slipper af med.
Når du ser klippet, nævner han et par eksempler med en person der mangler D-vitaminer og en anden som bliver rask af at spise mindre stivelsesholdig mad. Hermed mener han ikke at alle mennesker skal spise D-vitaminer eller mindre stivelse for at blive raske. Det han mener er, at hvad du end fejler, så er der måske en naturlig årsag til dine symptomer. Det er sandsynligvis ikke noget der er gået skævt de sidste 3 måneder, men faktorer som du har levet med i årevis eller årtier. Lige så stille er dit helbred gledet i den forkerte retning.
Det gælder om at finde årsagen og hvis det er muligt hurtigst muligt at arbejde sig tilbage mod et bedre helbred. Nogle gange kan du selv finde vejen sammen med din læge, andre gange ikke og så kalder man det måske for en kronisk sygdom. Det betyder ikke at der intet kan gøres. Det betyder bare at årsagen er svær at finde. Måske du skal have en coach til at kikke andre steder og hjælpe dig i gang med en anden livsførelse. Jeg arbejder med at kikke på stress i dit liv. For stress påvirker alle i negativ retning. Så hvis der ikke er hjælp at hente i den traditionelle lægevidenskab, hvor der som regel kigges mest på det fysiske – hvad så med at kigge i den retning ingen andre kigger på – nemlig at reducere stress i dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *