Om Mig

Hvem er jeg?

Jeg elsker at hjælpe andre med at få det bedre. Det er min mission i livet at udbrede nem

me selvhjælpsværktøjer til alle der vil investere tid i dem selv.

Jeg er født langt ude på landet hvor der er højt til loftet og hvor solen skinner altid. Men også født i en tidsalder hvor børn blev sprunget over i køen hos købmanden og hvor “ro renlighed og regelmæssighed”, “børn skal ses men ikke høres” var god latin. Jeg gik i en skole med 10-15 børn på hver klassetrin (1-3 klasse) og kun 2 lærere. Det var fantastisk.

Min mor og far arbejdede begge fuldtids fra jeg var 3 uger gammel, så jeg tror jeg har levet i min kravlegård de første par år, uden den helt store forældrekontakt. Det lærte mig at filosofere og blive kreativ.

Da jeg var 9 flyttede vi og jeg kom i en stor skole med hele 600 børn. Klassen jeg var i var på 30 børn og den var meget dysfunktionel. Et fastlåst hireaki med konger og dronninger og dem der bare skulle moppes. Af en eller anden grund blev jeg kun moppet i skolebussen, ikke i klassen. Jeg havde ellers været et let offer. I stedet kom jeg til at stå som den neutrale person, der kunne snakke med alle og havde ondt af de moppede. Det var forfærdeligt at se på. Den mest moppede på skolen hed Hilde. Skolebørnen omdøbte en tavlesvamp til Hilde og kastede den rundt efter de børn der skulle moppes, så de fik “hilden” og dermed ikke var i tvivl om hvorfor de skulle moppes. Jeg har derfor et stort ønske om at hjælpe Børn i skolealderen, så de kommer ud af de forfærdelige følelser og kan få et godt voksenliv. Jo tidligere indsats jo flere gode år.

Min coach karriere har dog ført mig i retning af at hjælpe folk med kroniske sygdomme. Det skyldes min tænksomhed, Hvordan kan det være at nogle få bliver raske og andre ikke. Det svære tiltaler mig og med værktøjerne fra EFT og NLP gik jeg i gang. Jeg lod tilfældighederne råde og Har således hjulpet

  • en Krisveteran med PTSD (5 behandlinger), så han nu ikke mere eksplodere over at andre mennesker ikke lige gør hvad han vil.
  • Jeg har helbredt en med mundbrand (5 behandlinger plus en masse telefonsamtaler)
  • Fundet ud af at sklerose kan påvirkes (2 personer)
  • Og behandlet en håndfuld med Parkinson sygdommen, som alle har trappet ned på medicinforbruget og har færre symptomer.

Alt sammen afhænger af om du tager de selvhjælps værktøjer til dig, som jeg viser i mine terapier og bruger dem mellem terapierne.

Det jeg bruger for at hjælpe dig er:

  1. Min uddannelse som Biolog, hvor jeg arbejder ud fra adfærd og fysiologi. Stress er f.eks. en faktor som påvirker alle sygdomme
  2. Jeg er Certificeret NLP Coach og herfra er der mange gode selvhjælpsværktøjer som vi undervejs lærer dig at bruge
  3. Jeg er EFT Terapeut. EFT (emotionel frihedsterapi) er det værktøj som kan bruges til alt, og som er let at lære. Hvis du er en person der føler meget, er det værktøjet for dig.

Disse tre ting er en stærk kombination sammen med min intuition. Vi finder den knude i dit liv der kan løses her og nu.