ALS – folk der fik det bedre

En af de værste sygdomme i dag er ALS.

Her er det ikke kun tale om en kronisk sygdom. De mennesker der har den skal også håndtere en meget negative overbevisning om, at de kun vil overleve i nogle få år. Vi kender alle Stephen Hawking, og at han levede et helt langt liv. Vi har en i nabolaget, der har levet med denne sygdom i mere end 30 år, så vi burde give ethvert menneske en fair chance.

Nedenfor ses to links til folk, der har fået et langt bedre liv på trods af ALS diagnosen.

Især i den første video kan du høre om en kvinde der har brugt mentalt arbejde, som en vej tilbage til bedre helbred. At håndtere dine traume og stress kan hjælpe kroppen med at komme sig.

Du kan også se hendes træne hårdt for genvinde fysisk styrke.

Hvis du stopper med  opdelingen af sygdomme i mentale og fysiske, vil det hjælpe dig meget. Begge links er til folk, der har lavet en forretning ud af at hjælpe andre. Ligesom mig. Du har måske negative følelser om dette, men er der en anden måde at hjælpe folk i verden på fuld tid?

Så ligesom disse sider også er en annonce for at hjælpe deres virke, vil jeg også reklamere lidt her. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken stress og traumas der spærrer dig fra hele livet uden mentale og fysiske problemer. Du er velkommen til at kontakte mig på liliansjoeberg@gmail.dk og vi kan tale via en Skype-lignende forbindelse for at finde ud af om HOPE coaching er for dig.

Uanset hvilken sygdom du har, kan du se denne video og komme tættere på en ny mere positiv overbevisning, der kan hjælpe dig.

Hvis du har penge vil jeg opfordre dig til at støtte en af dem. Jeg kan kun sprede de positive buskab. Stop med at fortælle syge mennesker hvor mange år de har tilbage og hvor dårlige de kan blive. Alle har brug for håb og alle har mulighed for at slippe for stress i deres liv og derved få det bedre..

Her en rørende beretning om en kvinde der har lavet med ALS i mange år og nu ernære sig af at hjælpe andre på tilsvarende vis som hun har hjulpet sig selv.

 

Her et link til en kort video med flere ALS survivors…..Der er muligt

https://www.indiegogo.com/projects/healing-als-mnd-lou-gehrig-s-disease#/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *